Sessió oberta: estrena de ‘La caja de cerillas’

31/05/2014

Sessió oberta: estrena de ‘La caja de cerillas’

Presentació d’aquest documental inèdit de David Airob, dedicat a la trajectòria vital de Joan Guerrero (blanc i negre, 55 min)
«Fa molts anys, més de mil, a la meva Tarifa natal, un nen va voler fotografia el vent amb una caixa de llumins…» Amb aquestes paraules, Joan Guerrero obre La caja de cerillas, un documental en blanc i negre que dura gairebé una hora. En brolla una conversa vital a través de la qual el fotoperiodista parla de la seva manera de veure l’existència, la professió, l’amistat i l’ètica periodística. En aquest viatge a través del temps, en què els valors humans es fonen amb l’essència de la fotografia, hi ha també lloc per a la poesia i per a moltes històries que Guerrero ha anat recollint en els mil camins que ha recorregut en la seva la vida.
►VEURE BIOGRAFIA
►DESCARREGAR PDF

FITXA TÈCNICA

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 (veure mapa)
Entrada gratuïta. Places limitades.
Dia: Dijous 19 de juny, a les 19.30h
Retransmissió en directe: Segueix-nos per streaming a bcn.cat/centrescivics i @CcivicsBCN amb #ObjectiuBCN. Només es retransmetrà per streaming les intervencions de David Airob i Joan Guerrero i el debat posterior a l’estrena del documental.
Amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona

OBJECTIU►BCN és un projecte de fotografia documental organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Dins d’aquest context, us proposem participar en el cicle «Sessions obertes», comissariat per Samuel Aranda i que serà a càrrec dels fotògrafs Navia, Abbas, Cristina García Rodero, David Airob i Joan Guerrero.

Deixa el teu comentari