Sessió oberta: conferència a càrrec de Navia

14/03/2014

Sessió oberta: conferència a càrrec de Navia

Bravo, fotografieu la ciutat! (I, si us plau, no us sentiu obligats a ‘disparar’ street-photography per a després editar un photobook…)
En paraules de Navia: «Vull que aquesta trobada sigui abans que res un estímul, i també una provocació. M’agradaria que dediquéssim una estona a parlar de fotografia. D’una cosa tan simple i alhora tan complexa —i, sobretot, tan intemporal— com la veritable fotografia. La que només depèn dels coneixements que el fotògraf té del seu ofici i, especialment, de la seva capacitat de mirar el món amb intel·ligència i llibertat (i de mirar-se a ell mateix amb honestedat). Sense oblidar, si pot ser, la màxima que ens va ensenyar Paul Strand: que la fotografia no és mai una drecera.»
►VEURE BIOGRAFIA
►DESCARREGAR PDF
 

FITXA TÈCNICA

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 (veure mapa)
Entrada gratuïta. Places limitades.
Dia: Dijous 20 de març, a les 19.30h
Retransmissió en directe: Segueix-nos per streaming a bcn.cat/centrescivics i @CcivicsBCN amb #ObjectiuBCN
Amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona

OBJECTIU►BCN és un projecte de fotografia documental organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Dins d’aquest context, us proposem participar en el cicle «Sessions obertes», comissariat per Samuel Aranda i que serà a càrrec dels fotògrafs Navia, Abbas, Cristina García Rodero, David Airob i Joan Guerrero.


Imatge de capçalera: Navia

Deixa el teu comentari