Sessió oberta: conferència a càrrec d’Abbas

26/03/2014

Sessió oberta: conferència a càrrec d’Abbas

Conflictes
En aquesta presentació de diapositives, Abbas mostra, per primera vegada a Barcelona, imatges dels quaranta anys que ha dedicat a cobrir conflictes arreu del món. Des de la guerra de Bangla Desh el 1979 fins al Vietnam, l’apartheid a Sud-àfrica, la revolució a l’Iran, les diferents guerres a l’Orient Mitjà i, finalment, l’actual conflicte entre la civilització judeocristiana i l’islam, Abbas remarca la diferència entre un fotògraf de batalles i un fotògraf de guerres: les guerres no es limiten a les batalles, sinó que són un fenomen complex amb dimensiones polítiques, socials, culturals i psicològiques fascinants d’observar.
►VEURE BIOGRAFIA
►DESCARREGAR PDF
 

FITXA TÈCNICA

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 (veure mapa)
Entrada gratuïta. Places limitades.
Dia: Dimecres 2 d’abril, a les 19.30h
Idioma: Servei de traducció simultània.
Retransmissió en directe: Segueix-nos per Twitter a @CcivicsBCN amb #ObjectiuBCN. Per sol·licitud expressa d’Abbas, no podrem retransmetre la sessió via streaming com havíem previst, disculpeu les molèsties.
Amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona

OBJECTIU►BCN és un projecte de fotografia documental organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Dins d’aquest context, us proposem participar en el cicle «Sessions obertes», comissariat per Samuel Aranda i que serà a càrrec dels fotògrafs Navia, Abbas, Cristina García Rodero, David Airob i Joan Guerrero.


Imatge de capçalera: Abbas

Deixa el teu comentari