Sessió especial: Don McCullin

13/06/2014

Sessió especial: Don McCullin

La xarxa de centres cívics de Barcelona ha organitzat una sessió especial OBJECTIU►BCN.
Per primer cop al nostre país, comptarem amb la presència d’un dels fotoperiodistes amb una de les trajectòries internacionals més reconegudes, Don McCullin (Londres, 1935), que ha cobert conflictes armats per tot el món, des de Cambodja fins a Belfast, del Vietnam al Congo.
►DESCARREGAR PDF

FITXA TÈCNICA

Lloc: Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, Carrer de Sant Adrià 20 (veure mapa)
Entrada gratuïta.
Dia: Dissabte 28 de juny
17.30 h: Mostra dels treballs d’OBJECTIU►BCN
18.00 h: Projecció documental No me llames fotógrafo de guerra (60 min) sobre els nostres fotoperiodistes Samuel Aranda, Emilio Morenatti, Fernando Moleres i Moises Saman.
20.00 h: Sessió magistral amb la participació de Don McCullin (Londres, 1935), que presentarà el primer documental dedicat a la seva vida: McCullin (90 min).
22.00 h: Sessió amb dj.
Més informació: Segueix-nos per Twitter a @CcivicsBCN amb #ObjectiuBCN

OBJECTIU►BCN és un projecte de fotografia documental organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Dins d’aquest context, us proposem participar en el cicle «Sessions obertes», comissariat per Samuel Aranda.


Imatge de capçalera: Don McCullin

3 Comentaris

 1. Carmen Márquez Respondre

  Aquesta sessió i la presentació de treballs és oberta? O només podem participar els que han participat en el projecte???

  • OBJECTIU►BCN Respondre

   Hola Carmen, sisi, la sessió és oberta al públic de 17.30 fins que acabi. Ens veiem allà.

   • Carmen Márquez Respondre

    Moltes gràcies… I molta felicitats per aquest projecte tant bo, no he pogut participar en els cursos però m’hagués agradat i les sessions obertes han estat un luxe…

Deixa el teu comentari