OBJECTIU►BCN reuneix 12 centres cívics de 10 districtes

06/02/2014

OBJECTIU►BCN reuneix 12 centres cívics de 10 districtes

On s’amaguen les històries de l’antiga Editorial Bruguera? Quins licors es destil·laven a la plaça de la Concòrdia? On es prepara una de les millors «infusions» flamenques de la ciutat? Hi ha fins a 51 centres cívics distribuïts per tots els barris de Barcelona. Són centres culturals, però també punts de trobada per a la ciutadania, per a la generació de projectes. Com OBJECTIU►BCN, que es durà a terme en dotze centres cívics.

Cada un és diferent perquè també és diferent el barri on està situat. Cada entramat de carrers presenta aspectes demogràfics, històrics, geogràfics, arquitectònics i socials únics. OBJECTIU►BCN vol reflectir aquesta diversitat. Cada grup (un per centre) desenvoluparà un reportatge de fotografia centrat en el districte al qual pertany cada centre.

Al llarg de les sessions anirem explicant en aquest blog la idiosincràsia de cada lloc. Els centres cívics participants són: CC Albareda, CC Besòs, CC Can Basté, CC Can Deu, CC Can Felipa, CC Casa del Rellotge, CC El Coll, CC Casa Golferichs, CC Guinardó, CC Navas, CC Pati Llimona i CC Vallvidrera–Vázquez Montalbán.


Imatge de capçalera: un_barcelones

Deixa el teu comentari