Moises Saman i David Airob, premis World Press Photo

04/04/2014

Moises Saman i David Airob, premis World Press Photo

La màxima referència del fotoperiodisme mundial, el World Press Photo, ha premiat enguany dos dels professors d’OBJECTIU►BCN: David Airob i Moises Saman.

David Airob ha rebut el tercer premi en la categoria Online Short del Multimedia Contest 2014, per Calcio Storico, un curt de 10 minuts de durada realitzat juntament amb David Ramos i José Bautista. El documental està dedicat a un torneig que se celebra cada mes de juny des del segle xvi a la plaça de la Santa Croce de Florència (Itàlia). Sense regles, amb els peus i amb les mans, i fins i tot a cops de puny, quatre equips de futbol (en la versió primitiva) competeixen pel trofeu. Es van presentar al concurs 274 cintes.
►VEURE CURTMETRATGE DE DAVID AIROB

Moises Saman (Magnum Photos) ha estat guardonat amb el segon premi en la categoria General News del Photo Contest 2014, per una fotografia presa a Alep (Síria) que mostra un combatent de les forces rebels fabricant una bomba casolana. Es van presentar al concurs gairebé 100.000 fotografies de 5.700 autors de 132 nacionalitats.
►VEURE FOTOGRAFIA DE MOISES SAMAN

Les obres premiades s’exhibiran a l’abril a Amsterdam.

Deixa el teu comentari