Un altre model econòmic és possible

A Catalunya sorgeixen, cada cop més, noves iniciatives d’economia social i sostenible que es basen en un consum responsable i ètic. L’Estoc és un taller i botiga d’artesania que es dedica a reciclar materials antics i mobles en desús per reconvertir-los en peces de disseny i artesania únics i irrepetibles. També dignifica la situació de […]
  • A l’altra banda
    A l’altra banda
  • Botiga
    Botiga
  • Mans a l’obra
    Mans a l’obra

Un altre model econòmic és possible

A Catalunya sorgeixen, cada cop més, noves iniciatives d’economia social i sostenible que es basen en un consum responsable i ètic.

L’Estoc és un taller i botiga d’artesania que es dedica a reciclar materials antics i mobles en desús per reconvertir-los en peces de disseny i artesania únics i irrepetibles. També dignifica la situació de persones amb discapacitat intel·lectual a través de la seva implicació en un procés creatiu únic.

La integració al treball de les persones amb disminució té lloc ja des de l’inici de la creació de la peça: en el moment de dissenyar-la. Després s’envernissa, es pinta i s’hi dóna l’acabat final.

Mitjançant el treball creatiu, es normalitza i es dóna visibilitat a les capacitats i aptituds de les persones amb deficiències intel·lectuals, i al mateix temps s’ofereix un producte únic, artesanal i sostenible.