Sense títol

Les ciutats han esdevingut parcs d’emocions i experiències per als viatgers provinents d’arreu del món. La fotografia és indispensable durant el viatge, ja que és l’única prova que tenim d’on hem estat. D’aquesta manera, la plaça de Colom, espai aïllat a causa del trànsit que l’envolta, esdevé una illa enmig de la ciutat, un decorat […]

Sense títol

Les ciutats han esdevingut parcs d’emocions i experiències per als viatgers provinents d’arreu del món. La fotografia és indispensable durant el viatge, ja que és l’única prova que tenim d’on hem estat. D’aquesta manera, la plaça de Colom, espai aïllat a causa del trànsit que l’envolta, esdevé una illa enmig de la ciutat, un decorat que ens trasllada a l’època de les conquestes on podem representar el nostre propi xou, i tot seguit compartir-ho amb els nostres amics i coneguts a través de les xarxes socials.

Aliens a l’entorn que els envolta, els visitants s’enfilen a les estàtues i es fotografien cavalcant els lleons com si fossin històrics conqueridors i emperadors. Els residents a la ciutat observen curiosos l’espectacle.

Un cop compartida la foto, ja pensem en la imatge que enviarem després. Això no ha fet més que començar.