Pipí i cans. Racons ‘entranyables’ de BCN

Mai abans de viure amb el Thomas no havia vist tants gossos ni tantes caques als carrers de la ciutat. Ara els meus passejos el faig amb ell. Junts recorrem aquests racons entranyables de Barcelona. M’aturo a saludar els seus amics, m’ensenya a rosegar una mica d’herba, beure a les fonts, no perdre de vista […]
  • Pickwick.
    Pickwick.
  • Gala.
    Gala.
  • Mari i Carmela.
    Mari i Carmela.

Pipí i cans. Racons ‘entranyables’ de BCN

Mai abans de viure amb el Thomas no havia vist tants gossos ni tantes caques als carrers de la ciutat.
Ara els meus passejos el faig amb ell. Junts recorrem aquests racons entranyables de Barcelona. M’aturo a saludar els seus amics, m’ensenya a rosegar una mica d’herba, beure a les fonts, no perdre de vista els coloms, berenar entrepans oblidats.
El Thomas m’incita a conèixer els meus veïns ―costum que havia oblidat de practicar―, i em convida a viure el moment, sense pensar en el després, ni en el passat.
Què m’ha ensenyat el Thomas?
A compartir, estimar, donar-ho tot i no esperar res a canvi. Humanitat. A divertir-me i conèixer molta gent. A ser més sociable. A desestressar-me. A estimar d’una forma diferent.
L’amor incondicional. A seguir endavant. Lleialtat i ètica. A tenir paciència. A sortir del sofà. L’amistat i la solidaritat…

Els meus agraïments a tots els «ocupas caninos del Putxet».