On tot s’enlaira

Barcelona. La meva ciutat. Una ciutat emmarcada per dos rius, un mar i el seu pulmó: la serra de Collserola. Una ciutat amb encant que enamora milers de persones. Però hi ha racons que els fugaços visitants potser no descobriran mai. De petita pujava sovint al cim de la ciutat. L’objectiu? Gaudir del parc d’atraccions […]
  • 9.30 h. Barcelona desperta.
    9.30 h. Barcelona desperta.
  • Agafant el vol al Diavolo del Tibidabo.
    Agafant el vol al Diavolo del Tibidabo.
  • 19.30 h. Barcelona s’adorm.
    19.30 h. Barcelona s’adorm.

On tot s’enlaira

Barcelona. La meva ciutat. Una ciutat emmarcada per dos rius, un mar i el seu pulmó: la serra de Collserola. Una ciutat amb encant que enamora milers de persones. Però hi ha racons que els fugaços visitants potser no descobriran mai.
De petita pujava sovint al cim de la ciutat. L’objectiu? Gaudir del parc d’atraccions del Tibidabo. Més tard m’hi vaig enfilar de nou amb la meva filla amb la mateixa intenció. I ara havia arribat el moment de tornar a aquesta muntanya amb un objectiu diferent. L’objectiu BCN.
Aquest balcó natural del Tibidabo ofereix una panoràmica espectacular. Certament, fa honor al significat del seu nom llatí: «et donaré». M’ha donat molt i he gaudit de la pau que transmet la ciutat des de l’aire, que contrasta amb l’enrenou que vivim des de dins.
Allà dalt realment pots sentir que voles, que és el lloc on tot s’enlaira!