Músics anònims

Músics anònims que fan concerts diaris sense entrada ni seient. La majoria formen part de l’associació AMUC-BCN, que engloba més de cinc-cents artistes i que organitza quinzenalment l’assignació dels espais de músics al metro. La resta encara no ho són, però es convoquen proves d’idoneïtat al llarg de l’any. L’objectiu no és reglar la música […]
  • «Rock & Roll». Javier Woolfi. Urquinaona. 29/04/2014.
    «Rock & Roll». Javier Woolfi. Urquinaona. 29/04/2014.
  • «Hey Jude». Xavi Túrnez. Verdaguer. 01/05/2014.
    «Hey Jude». Xavi Túrnez. Verdaguer. 01/05/2014.
  • «Cumpleaños feliz». Cecília Bellorín. Paral·lel. 21/05/2014.
    «Cumpleaños feliz». Cecília Bellorín. Paral·lel. 21/05/2014.

Músics anònims

Músics anònims que fan concerts diaris sense entrada ni seient. La majoria formen part de l’associació AMUC-BCN, que engloba més de cinc-cents artistes i que organitza quinzenalment l’assignació dels espais de músics al metro. La resta encara no ho són, però es convoquen proves d’idoneïtat al llarg de l’any. L’objectiu no és reglar la música als espais públics, sinó poder acreditar que serà agradable d’escoltar.

La pressa d’arribar a casa o a la feina ens dificulta prestar-hi atenció. Però si ens aturem un moment, podrem gaudir d’un concert «íntim» i a primera fila. Músics com Cecília Bellorín, Xavi Túrnez, Javier Woolfi, Oski Jah, Miquel Simo, Nikolas Papachristos, Victor Galanyuk, Samuel, Ron, Abraham i molts d’altres. Darrere de cadascun d’ells hi ha una història. Si hi posem una mica d’atenció, la podrem descobrir.