La cultura es busca la vida

L’Escola Taller de Blues de Barcelona és un projecte nascut el 2008 a Nou Barris. L’objectiu és oferir a la gent la possibilitat d’apropar-se a aquest estil a través dels mateixos músics professionals. Es tracta d’una escola autofinançada en què alguns dels millors músics de l’escena del blues de Barcelona imparteixen classes d’instrument. També s’hi […]
  • Moment de satisfacció d’un alumne de l’escola en una de les seves primeres actuacions amb públic.
    Moment de satisfacció d’un alumne de l’escola en una de les seves primeres actuacions amb públic.
  • Una de les actuacions de la Big Band de l’Escola Taller de Blues de Barcelona.
    Una de les actuacions de la Big Band de l’Escola Taller de Blues de Barcelona.
  • Alumnes de l’Escola Taller de Blues de Barcelona davant la nova seu de l’Escola al Poble Espanyol.
    Alumnes de l’Escola Taller de Blues de Barcelona davant la nova seu de l’Escola al Poble Espanyol.

La cultura es busca la vida

L’Escola Taller de Blues de Barcelona és un projecte nascut el 2008 a Nou Barris. L’objectiu és oferir a la gent la possibilitat d’apropar-se a aquest estil a través dels mateixos músics professionals. Es tracta d’una escola autofinançada en què alguns dels millors músics de l’escena del blues de Barcelona imparteixen classes d’instrument. També s’hi ofereixen tallers de llenguatge musical i història del blues. El gruix d’alumnes ha anat creixent des del primer any de vida, i el seu èxit és palès en la revitalització que la seva aparició ha tingut en el col·lectiu amateur de la ciutat.
Malgrat les inexistents ajudes de l’administració, s’ha pogut mantenir i actualment s’ubica en un edifici dins del Poble Espanyol de Barcelona. Al llarg de la seva història, ha canviat d’ubicació contínuament per poder subsistir.