Hort indignat

L’hort indignat del Poblenou va ser okupat l’octubre del 2011 per l’Assemblea Social del Poblenou, nascuda arrel del 15 M. El solar era propietat de Catalunya Caixa i, actualment, del SAREB. Després de la bona acollida al barri, l’hort 1 va quedar petit i han sorgit tres horts okupats més al voltant. L’hort indignat és un […]

Hort indignat

L’hort indignat del Poblenou va ser okupat l’octubre del 2011 per l’Assemblea Social del Poblenou, nascuda arrel del 15 M. El solar era propietat de Catalunya Caixa i, actualment, del SAREB. Després de la bona acollida al barri, l’hort 1 va quedar petit i han sorgit tres horts okupats més al voltant. L’hort indignat és un espai lliure, autogestionat i comunitari, en què les decisions es prenen de manera assembleària. Es tracta d’un espai de lliure accés, un punt de trobada de totes les veïnes del barri i un espai de lliure creació. Des de l’okupació, se li ha anat donant vida amb el cultiu de la terra i l’organització d’activitats culturals i socials (recitals de poesia, dinars populars, documentals a la fresca…).

«L’hort s’indigna per les injustícies que l’envolten, però brota per intentar canviar-les. El present no ens agrada, inventem el futur».