Homo ciutadellensis

El parc de la Ciutadella és l’hàbitat escollit per l’espècie per excel·lència, per l’ésser dominant, pel malson del terra que trepitja: l’Homo ciutadellensis. Aquesta presència, estacional bàsicament, es detecta tan aviat com els primers raigs de sol escalfen la gespa incipient. En diferents formats grupals, els espècimens s’expandeixen, colonitzant cada engruna de natura per tal […]
  • Homo ciutadellensis
    Homo ciutadellensis

Homo ciutadellensis

El parc de la Ciutadella és l’hàbitat escollit per l’espècie per excel·lència, per l’ésser dominant, pel malson del terra que trepitja: l’Homo ciutadellensis. Aquesta presència, estacional bàsicament, es detecta tan aviat com els primers raigs de sol escalfen la gespa incipient. En diferents formats grupals, els espècimens s’expandeixen, colonitzant cada engruna de natura per tal de devastar cada pam de terreny. Aquest comportament, insostenible ecològicament, és un dels trets característics de l’espècie, de la qual s’ha arribat a dubtar si prové del Sapiens.
En la seva follia exterminadora, l’Homo ciutadellensis no dubta a fer servir tota mena d’estris, posats i indumentàries per tal de desenvolupar pràctiques curioses. Sovint es produeixen conflictes entre les bandes que evolucionen pel parc.
De l’observació i l’estudi simpàtic d’aquests éssers es desprenen aquestes imatges.