En silenci – En silencio

Barcelona, malgrat l’etiqueta de ciutat moderna i d’avantguarda, és encara capaç de sorprendre’ns amb alguns racons que han sobreviscut al temps, com un petit miracle. L’antiga fàbrica Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu, n’és un exemple. Rehabilitada en gran part gràcies a la tenacitat de l’associació Amics de la Fabra i Coats, la […]
 • A l’antiga Fabra i Coats s’han rehabilitat molts espais, però encara en queden alguns que semblen aliens a la nova vida que s’hi desplega just al seu costat. | En la antigua Fabra i Coats se han rehabilitado muchos espacios, pero quedan aún algunos que parecen no conocer la nueva vida que se lleva a cabo justo a su lado.
  A l’antiga Fabra i Coats s’han rehabilitat molts espais, però encara en queden alguns que semblen aliens a la nova vida que s’hi desplega just al seu costat.

  En la antigua Fabra i Coats se han rehabilitado muchos espacios, pero quedan aún algunos que parecen no conocer la nueva vida que se lleva a cabo justo a su lado.
 • L’antiga sala de calderes, l’únic edifici d’aquestes característiques conservat a Barcelona, és un d’aquests espais que espera, en silenci i impassible, la seva remodelació. Mentre, ofereix als qui la puguin visitar una visió real i sense maquillatge del que havia estat en un passat no gaire llunyà. | La antigua sala de calderas, el único edificio de estas características conservado en Barcelona, es uno de esos espacios que espera, en silencio e impasible, su remodelación, ofreciendo, a aquellos que puedan visitarlo, una visión real y sin maquillaje de lo que fue en un pasado no muy lejano.
  L’antiga sala de calderes, l’únic edifici d’aquestes característiques conservat a Barcelona, és un d’aquests espais que espera, en silenci i impassible, la seva remodelació. Mentre, ofereix als qui la puguin visitar una visió real i sense maquillatge del que havia estat en un passat no gaire llunyà.

  La antigua sala de calderas, el único edificio de estas características conservado en Barcelona, es uno de esos espacios que espera, en silencio e impasible, su remodelación, ofreciendo, a aquellos que puedan visitarlo, una visión real y sin maquillaje de lo que fue en un pasado no muy lejano.
 • Exposats al pas del temps, hi ha racons que han deixat de tenir un ús quotidià i anònim per convertir-se en petits ancoratges d’un passat industrial que cal conèixer. | Expuestos al paso del tiempo, hay rincones que han dejado de tener un uso cotidiano y anónimo para convertirse en pequeños anclajes de un pasado industrial que es necesario conocer.
  Exposats al pas del temps, hi ha racons que han deixat de tenir un ús quotidià i anònim per convertir-se en petits ancoratges d’un passat industrial que cal conèixer.

  Expuestos al paso del tiempo, hay rincones que han dejado de tener un uso cotidiano y anónimo para convertirse en pequeños anclajes de un pasado industrial que es necesario conocer.

En silenci – En silencio

Barcelona, malgrat l’etiqueta de ciutat moderna i d’avantguarda, és encara capaç de sorprendre’ns amb alguns racons que han sobreviscut al temps, com un petit miracle.
L’antiga fàbrica Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu, n’és un exemple. Rehabilitada en gran part gràcies a la tenacitat de l’associació Amics de la Fabra i Coats, la fàbrica conserva encara alguns espais que han quedat congelats en el temps des del dia del seu tancament.
En aquests espais, que poden semblar oblidats i abandonats, s’hi amaguen escenaris d’una bellesa ben diferent; la que dóna el pas de temps, la que s’adorm sota la pols, la dels colors del ferro i de l’òxid, la dels papers oblidats i els estris no guardats…
A fora, la Fabra i Coats evoluciona dia a dia, però darrere algun dels grans finestrals, el temps ha decidit aturar-se per sempre més.

Barcelona, a pesar de la etiqueta de ciudad moderna y de vanguardia, aún es capaz de sorprendernos con algunos rincones que han sobrevivido al paso del tiempo, como si fueran un pequeño milagro.
La antigua fábrica Fabra i Coats, en el barrio de Sant Andreu, es un buen ejemplo. Rehabilitada en gran parte gracias a la tenacidad de la asociación Amics de la Fabra i Coats, la fábrica conserva aún algunos espacios que permanecen congelados en el tiempo desde el día de su cierre. Unos espacios que pueden parecer olvidados y abandonados, pero que esconden escenarios de una belleza muy distinta; la que crea el paso del tiempo, la que duerme debajo del polvo, la de los colores del hierro y el óxido, la de los papeles olvidados y las herramientas no guardadas…
Fuera, la Fabra i Coats evoluciona día a día, pero tras los ventanales el tiempo ha decidido detenerse para siempre.