Emportat

Emportat és el punt de vista asèptic i descriptiu de la societat dels consums com una evolució del concepte mateix de globalització. Vivim i ens relacionem amb les anades i vingudes de béns i en això Emportat és la finestra per on hem de mirar per veure què hi ha darrere del detergent que comprem […]

Emportat

Emportat és el punt de vista asèptic i descriptiu de la societat dels consums com una evolució del concepte mateix de globalització.

Vivim i ens relacionem amb les anades i vingudes de béns i en això Emportat és la finestra per on hem de mirar per veure què hi ha darrere del detergent que comprem al supermercat o més aviat del nostre nou smatphone o el nostre nou cotxe. Tones de mercaderies i contenidors es mouen cada segon al món. El port, també el que és supertecnològic com el SMART PORT de Barcelona, és un node, un punt de creu del suèter econòmic.

L’activitat febril del port sembla multiplicar-se contínuament donant ànima a l’anomenada economia del benestar que ho digereix tot en una contínua renovació en contra dels recursos naturals disponibles.