Club Petanca Casa del Rellotge

Les nostres vides no discorren de manera lineal, d’un punt a un altre en un temps recte. El nostre desenvolupament progressa de manera circular. És el cercle el que regeix. Amb cada nova acció, amb cada nou desafiament, i amb cada nova relació, iniciem un camí pel qual tornarem a transitar, probablement canviat pel temps, […]
  • Rafael, uno de los miembros del Club.
    Rafael, uno de los miembros del Club.
  • Campo de juego con las bolas y el bolinche.
    Campo de juego con las bolas y el bolinche.
  • Chiqui con su bola, lleva el nombre de su ahijada Martina.
    Chiqui con su bola, lleva el nombre de su ahijada Martina.

Club Petanca Casa del Rellotge

Les nostres vides no discorren de manera lineal, d’un punt a un altre en un temps recte. El nostre desenvolupament progressa de manera circular. És el cercle el que regeix.
Amb cada nova acció, amb cada nou desafiament, i amb cada nova relació, iniciem un camí pel qual tornarem a transitar, probablement canviat pel temps, i en el qual, una vegada reconegut el trajecte, tendirem a buscar el punt on es va iniciar. Aquesta trobada del punt d’inici serà el que tancarà un cercle; no per donar-lo per acabat, sinó per tornar a iniciar un altre recorregut circular el diàmetre del qual s’haurà incrementat respecte de l’anterior.
El Club es va fundar al 1987. Disposen d’una caseta i vuit camps de joc. Actualment, hi ha 130 socis i constitueixen el club amb més solera del barri. L’uniforme és verd i blanc perquè els fundadors eren immigrants andalusos.