Barcelona: ADN esportiu

Col·loquialment s’ha adoptat la paraula ADN com a sinònim d’allò que ens identifica. La ciutat de Barcelona, per tradició, sempre s’ha associat a l’esport. En els darrers anys, això s’ha posat més en evidència, i els seus carrers s’han convertit en un autèntic plató esportiu. Des del mar fins a Collserola, del Besòs al Llobregat, […]
  • Prenent impuls.
    Prenent impuls.
  • Concentració.
    Concentració.
  • A pocs metres de la glòria
    A pocs metres de la glòria

Barcelona: ADN esportiu

Col·loquialment s’ha adoptat la paraula ADN com a sinònim d’allò que ens identifica.
La ciutat de Barcelona, per tradició, sempre s’ha associat a l’esport. En els darrers anys, això s’ha posat més en evidència, i els seus carrers s’han convertit en un autèntic plató esportiu. Des del mar fins a Collserola, del Besòs al Llobregat, se n’aprofita cada racó per practicar qualsevol disciplina esportiva: a peu o corrent, amb bici o patinet, amb skate o planxa de surf.
Cada esport requereix un espai, una litúrgia i una posada en escena. L’esport ha transformat la ciutat o, potser, aquesta s’ha adaptat als desitjos dels seus habitants: homes i dones, joves i grans, sols o acompanyats. Les persones han introduït l’esport a la seva rutina diària, han entès que també és una forma de vida que implica esforç, constància, voluntat de superació, sentiment de llibertat o pura diversió.