L’art del circ (2)

(Projecte elaborat conjuntament amb Meritxell Andrés) La màgia dels espectacles de circ comença molt abans que els llums i el vestuari. Per obtenir un bon resultat, cal fer una gran feina d’entrenament físic i mental. Diferents moments dels alumnes de l’escola ens demostren el treball que s’hi duu a terme. L’envelat és un lloc de […]
  • L’envelat.
    L’envelat.
  • Taller de trampolí.
    Taller de trampolí.
  • Verticals lliures.
    Verticals lliures.

L’art del circ (2)

(Projecte elaborat conjuntament amb Meritxell Andrés)

La màgia dels espectacles de circ comença molt abans que els llums i el vestuari. Per obtenir un bon resultat, cal fer una gran feina d’entrenament físic i mental. Diferents moments dels alumnes de l’escola ens demostren el treball que s’hi duu a terme. L’envelat és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi de coneixement d’aquest art.
L’Escola de Circ Rogelio Rivel reuneix els interessats a aprendre i els que volen formació preparatòria per a l’escola de circ. L’any 2000 s’instal·la als terrenys cedits pel districte de Nou Barris. El projecte s’inicia amb esforç i voluntat, però l’escola arriba a ser reconeguda a nivell europeu, i és membre de la Federació Europea d’Escoles de Circ. El nom de l’escola és un homenatge a l’artista que duu el mateix nom, pertanyent a la família circense dels Rivel.
Rogelio Rivel, pallasso i acròbata català de la nissaga dels Rivel, va ser professor d’alguns dels primers professors de l’escola.