Oberta la inscripció per a la IV edició d’OjodePez Photo Meeting Barcelona

06/05/2014

Oberta la inscripció per a la IV edició d’OjodePez Photo Meeting Barcelona

OjodePez Photo Meeting Barcelona és una trobada internacional de fotògrafs organitzada per La Fábrica i La Virreina Centre de la Imatge que neix al voltant de la revista OjodePez .

L’objectiu de la trobada és afavorir el diàleg i el debat entre especialistes, fotògrafs i participants interessats en la fotografia documental. Una programació que presenta temes específics d’actualitat, treballs fotogràfics i un apartat professional i pedagògic.

Durant els dies 11, 12 i 13 de juny 2014 es faran presentacions de dossiers, conferències, projeccions de fotògrafs, converses i conferències obertes al públic, en què els participants i els assistents podran compartir noves experiències amb autors com Martin Parr, Joan Fontcuberta, Martin Kollar, Txema Salvans i Raphaël Dallaporta, entre d’altres.

La IV edició de l’OjodePez Photo Meeting Barcelona girarà al voltant de la fotografia de l’inconformisme. Utilitzant com a punt de partida l’exposició de Martin Parr Els inconformistes, la trobada comptarà amb un seguit d’autors que aborden la fotografia documental des d’una perspectiva centrada en l’individu, visions molt personals de vegades iròniques, de vegades contestatàries. Treballs que es construeixen a partir de l’espontaneïtat, del retrat d’ambients particulars, amb mirades o bé rebels o bé atentes al passat i present de la societat. Totes aquestes visions s’agruparan durant tres jornades que aportaran nous punts de vista de la fotografia documental.

Més informació i inscripcions

Deixa el teu comentari